Select Page

Fordelene for unge gutter og jenter av å spille fotball er mange, og fordelene kan sees både på og utenfor fotballbanen. Fra kondisjon til sosiale interaksjoner og livsferdigheter gir fotball en uvanlig, men ideell treningsfelt for neste liv.

I dagens medier blir vi stadig påminnet om en helsetidsbombe som er i ferd med å eksplodere ettersom barn i dag ikke er aktive nok.
Det er så mange distraksjoner som kjemper om våre barns oppmerksomhet, videospill, endeløse kanaler å se på, alt dette kan føre til en stillesittende livsstil hvis de ikke blir holdt i sjakk.

Foreldre og trener plukket ut de beste guttene

Fotball er et vakkert spill, spilt av millioner av unge jenter og gutter (i alderen 6 til 18) på mange kontinenter, enten det er på strendene i Rio, bakgatene i en nærliggende storby eller en lokal park, finner du noen. fotballen rundt.

I dagens samfunn har det vært et skifte til mer organisert fotballtrening for våre unge spillere. Borte er dagene til hopperen for destinasjonsposter, for gatene var fylt med biler, og gresskarene hadde nå bygd hus på seg.

Å ha en mer strukturert tilnærming er både en god og en dårlig ting; på den ene siden får unge spillere strukturert utvikling og utdannelse gjennom villige frivillige som viser dem hvordan alt fra hvordan de skal varme opp ordentlig, utvikle sine tekniske evner med ballen til ferdighetsutvikling og organisere lite sidespill for å pakke sammen ting for å gi en opplevelse. total studie.

Tiden på dagen er begrenset, og det kan derfor bare være en time eller to viet en uke med strukturert fotballtrening. Hva skjer når treningen slutter? Å få barnet ditt til å delta i en organisert skole eller fotballklubb kan ha enorme fordeler for både deg og barnet ditt.

Fotball kan bidra til å øke barnets selvtillit, som gir næring til selvsnakk som til slutt øker prestasjonen. Men fotball er ikke den eneste vinneren, ganske ofte kan man se at akademiske prestasjoner kan forbedres! Forskning har vist at å få små barn involvert i fotball på et tidlig stadium fremmer virkelig sunne holdninger til spillet, og disse holdningene fortsetter med dem inn i voksenlivet.

Den viktigste årsaken til at barn spiller fotball er for moro skyld;

Hvis fotball er morsom og morsom, vil spillerne ønske å fortsette å spille. Dette fordeler deres generelle form og reduserer risikoen for helsen betydelig.

Fotball blir latterliggjort av trenere over hele verden som er villige til å melde seg frivillig til å organisere fotballøvelser og trenerteam.

Borte er de dagene da fotball, for virkelig unge spillere, var 11 sidekamper med offside-regler og ingen berøring av ballen i store perioder med spill.

Ungdomsfotball fra 6 til 11 år handler vanligvis om å ha det gøy, spille små kamper som 4 v 4 uten keeper, fremme mye ballberøring og spillerinteraksjon på banen.

Gjennom å spille fotball og oppmuntre barn til å trene regelmessig, kan mange av risikofaktorene forbundet med hjertesykdom som fedme og diabetes reduseres betydelig. Det er uttalt at fedme i barndommen har økt med mer enn 50% siden 1976, noe som er veldig skummelt.

Å involvere barnet ditt i fotball forbedrer ikke bare helsen deres. Vi har allerede nevnt forbedringer i skolen.

Sosiale fordeler, som å blande seg med andre, må jobbe som et team, bidra gjennom individuell innsats for kollektive mål, oppleve høye og lave nivåer, plukke opp hverandre, konkurrere, streve for å være best, sikte på å vinne og støtte og hjelpe andre alle med produkter Spiller fotball.