Select Page

Treningsboksing har spredd seg som brann blant kvinner. Selv om sporten, i det minste for øynene til det kjønnsbevisste mannlige publikum, nesten hadde en eksklusivitetskontrakt med menn, hadde kvinner blitt rammet av boksing på begynnelsen av 1900-tallet.

En treningsøkt varer omtrent en time, men vanligvis tar boksing rundt 30 til 40 minutter, mens den resterende tiden er viet til oppvarming ved starten av økten, trening i magen og oppvarming på slutten av økten.

Kardio får deg ned i vekt

Som et bevis er ikke boksetreningssenteret i Westchester, NY lenger fylt av gutter, men av jenter. Boksing hjemme Personlig trening er mer intens enn andre kardioøvelser som aerobic og løping. Dette er det perfekte arbeidsstykket for kvinner som vil miste mye fett fra kroppen. Dette kan forbrenne opptil 800 kalorier per økt, noe som er langt fra resultatet av en times kontinuerlig dans. Dette er grunnen til at det ikke skulle være noen overraskelser hvis boksere generelt har de mest konditionerte, tonede og atletiske kroppene i verden.

Bortsett fra at det er morsomt og en fin måte å avlaste stress på, kan kvinner dra nytte av denne sporten som et middel til selvforsvar. I nødtider vet du hva du skal løfte og hvor du skal slå først. En treningsøkt varer omtrent en time, men vanligvis tar boksing rundt 30 til 40 minutter, mens den resterende tiden er viet til oppvarming ved starten av økten, trening i magen og oppvarming på slutten av økten.

Gruppetimer eller personlig trening

Det er treningsstudioer som imøtekommer boksefans som gir personlig trening. Det spiller ingen rolle om du trener for å bli en kvinnelig bokser, bare kaster ekstra lbs, vil lære deg noen selvforsvarsverktøy eller bare bruke litt tid på å lindre stress, Westchester har de beste sertifiserte boksetrenerne som kan hjelpe deg med å nå dine mål .

Økter er gjennomsnittlig $ 90, men hvis du kjøper en større pakke med for eksempel 20 økter, kan prisene være så lave som $ 40 per økt. En-til-en boksetrening koster mer enn trening i små grupper. Små gruppe knyttnever kan koste halvparten av det som er oppgitt. Treningen din er aldri i fare. Du vil fortsatt være under oppsyn av en trener, men treningen vil ikke være fokusert på deg. Noen av de velkjente treningsklubbene som tilbyr boksing personlig trening er Absolute Fitness, Westchester Fight Club, Westchester Boxing Club og noen gratis personlige spenningstrenere som Doug Dewitt, som er en tidligere profesjonell verdensmester og innfødt i Westchester.