Select Page

Midt i løpet av de siste månedene har MMA-hendelser som UFC fått enorm popularitet over vanlig boksing, en bekreftelse på det er det faktum at UFC i fjor betalte for å se på show som tok mer penger enn vanlige boksekonkurranser. Boksemarkedsførere og TV-kommentatorer banker regelmessig på Mma som bekrefter deres bekymring for den meteoriske økningen av Mixed Martial Arts-hendelser, ikke bare i Amerika, men over hele kloden.

Boksing har vært på den aksepterte og utbredte kretsen så lenge jeg kan huske med konsumerte krigere som Lennox Lewis, Mike Tyson og Sugar Ray Leanard for ikke å nevne høydepunktene som Cassius Clay, Joe Louis og de mange alternativene som gjør boksing blant de mest prestisjetunge idretter noensinne. det er.

Fire dødsfall i proffboksing på kort tid

Jeg er en veldig stor, vanlig bokssupporter selv, men dessverre har det de siste fem årene begynt å miste lokken og innflytelsen som alene gjør boksing til en fritidsaktivitet for saken. Jeg kan ikke huske hvor mange ganger jeg var våken før klokka fire eller fem ved daggry i påvente av å se Holyfield slåss.

Det er et av de største problemene med vanlig boksing i dag som ikke mange krigere må se på som før. Spørsmål 20-åringer i dag hvem som er deres personlige favorittbokser; Jeg ville bli overrasket om de sa noe. Ser du, boksing uten å måtte se på krigere og superstjerner er det som genererer inntekter i sporten.

hvis du spør en identisk 20-åring hvem deres foretrukne fighter for blandet kampsport er, og jeg satte en sjanse for at han vil erklære: “Fra Ultimate Fighting Championship eller Strikeforce, i hvilken kategori?”

i den tidlige perioden ble MMA-show ansett som frekk, og ingen TV-kanaler ønsket å annonsere for showene sine. Så hva fikk dem til å endre tankegangen? Det som passer til hver eneste lille ting er dagens sport, PENGER.

Da det hele startet, var den eneste måten å bestride Ultimate Fighting Championship Eyeball å leie et videobånd, nå har du en kabelkanal som kategorisk er dedikert til Mixed Martial Arts, og de større konkurransene kan bare sees på skjermen og utbetalingene. Salgskraften til Mixed Martial Arts har modnet for mye og passert vanlig boksing, grunnen til at den har fått så mye avsløring nylig.

Ødela øret på vei mot amerikansk superliga

Det er til og med et TV-show kalt The Ultimate Fighter, som er i sin 13. utgave, der nybegynnere Mixed Martial Arts fighters sliter med å bli profesjonelle. Det er derfor faktoren at mange kamper i Ultimate Fighting Championship i dag har dukket opp fra dette TV-showet.

Selv de anerkjente selskapene for boksetilbehør lager MMA-utstyr, som mer er et bevis på markedsføringsevnen til Mixed Martial Arts, inkludert i dag. Bare for å registrere seg når Dana White kjøpte Ultimate Fighting Championship fra Gracie Family, var det verdt 2 millioner dollar, nå er det et selskap på 2 milliarder dollar.

Men det er ikke den eneste grunnen til at Mixed Martial Arts er mer omfavnet enn boksing i dag. Mixed Martial Arts-publikum består for det meste fra den tiden som vokste opp med å spille videospill som Street Fighter, Tekken og mange andre kampspill der roller har forskjellige kampstiler som er Mmas betydning.

Denne aldersgruppen er også mer dynamisk med stor tørst etter handling og hendelser. Mma sender den av. Mens boksing til tider kan være litt kjedelig, kan 12 runder uten å slå ned mildt sagt dystre.

med alt som sier, lar jeg deg være med spørsmålet: Er Mma Knocking Out Boxing?