Select Page

Mens NHL kan være sakte å endre seg, har fantasy-hockey-verdenen utviklet seg raskt. For bare noen få år siden virket det som om ditt eneste alternativ var en rotisseriebasert liga, som vokste til hode mot hode, utkast auksjoner, etc.
.

Mens NHL kan være sakte å endre seg, har fantasy-hockey-verdenen utviklet seg raskt. For bare noen få år siden så det ut til at de eneste alternativene dine var rotisserie-baserte ligaer, som vokste til topp mot topp, utkast auksjoner, etc. Nylig ble jeg avhengig av en ny måte å spille fantasyhockey på: Daily Leagues. Selv om det ikke er noen erstatning for sliping, planlegging, snakking av søppel og topping i seriens sesong, tilbyr det et flott alternativ med umiddelbare fordeler.

Slik fungerer det:

Du går head to head med en motstander, eller motstanderens rom og lager en lønnsbasert liste for en natt-handling. Til slutt summeres statistikken, og vinneren tar alt. Det er alt. Umiddelbar tilfredshet.

Det dukker opp en rekke nettsteder som tilbyr daglig fantasy-hockey. For meg er det beste Fantasy Factor. De fleste av disse nettstedene tilbyr flere forskjellige alternativer for hockey, sammen med NFL, NBA og MLB. Kanskje den beste delen om nettsteder som Fantasy Factor er at du bokstavelig talt kan vinne penger hver natt, eller spille gratis. Når du registrerer deg for et spill, velger du hvilket nivå du vil spille og hvem du vil kjempe.

Ettersom daglig fantasy-hockey fortsetter å vokse i popularitet, må fantasy-spillere endre tankesett litt når det gjelder strategi. Med dette formatet trenger du ikke lenger bekymre deg for visse ting, som om Marty Turco mister sin opprinnelige jobb i februar. Det som er viktig er at du vet hvem som begynner i kveld og hvem som sannsynligvis blir varme.

Den første strategien du trenger for å mestre er å identifisere verdien til spilleren.

Med et lønnsbasert budsjett er det viktig å identifisere spillere som er under-vurdert, slik at du kan frigjøre hattplass til å bruke på slike som Malkin eller Stamkos. I dette formatet har forsvarere relativt liten verdi, så det beste alternativet er å bruke absolutt minimum mulig på denne posisjonen. For å starte sesongen, liker John Carlsson og P.K. Subban er veldig billig. Prislappen deres begynner å gå opp, så du bør holde øye med at nye, billigere alternativer dukker opp. I frontenden vil flere flygeblad fremover gi mye verdi for en liten avgift. Slike som Leino, Giroux og Van Riemsdyk er for tiden under-vurdert.

Deretter identifiserer du de 2 billigste forsvarerne som har håp om å tjene poeng. Generelt gir forsvarsspillere 1/2 så mange poeng som spissere, så du kaster bort pengene dine ved å sette midterste til høyt nivå forsvar på listen din. En ting som forsvaret trenger å forsvare er straffeminuttet. Mens poengene fra D er vanskelige å forutsi, er straffeminuttene mer forutsigbare.

Etter å ha fylt ut foldene og de blå linjene, er det på tide å bruke pengene dine der det betyr mest, for lovbrudd. Start fra bunnen av og identifiser en eller to spillere du tåler med et lavere prismerke. Deretter legger du til noen toppenden fremover til blandingen. Til slutt, lek med de siste stedene med det som er igjen. Når du har fylt ut listen, må du sjekke hvor mye hattplass du har igjen. Ta en titt på de billigere alternativene en etter en og se hvor mye forbedring du gjør med det som er igjen.