Select Page

Advertise

Gjesteinnlegg med sportsenteret vil være det riktige valget for deg å vurdere når du vil pusse ferdighetene dine og vise dem frem. Å skrive for oss er en utmerket tilnærming til å nå et bredt publikum med din spesialistkunnskap. Det er mange fordeler ved å bli omtalt på nettsiden vår. Artiklene som samsvarer med våre standarder er akseptert for publisering for å gi det beste innholdet på internett.

Forfattere fra hele verden er velkommen til å sende inn sine pitches. Hvis du tror at det å skrive om sport for oss som du kan engasjere deg i, vil nettsiden vår være det rette stedet for deg å starte, og du vil ha mange muligheter når du gjør det.

Retningslinjer for innsending


Sørg for at dette emnet kun er relatert til sport, og at vi ikke har dekket det før.
Minst 1000 ord bør inkluderes i artikkelen.
Etter at innlegget er publisert, kan du ikke publisere det på nytt på andre nettsteder, inkludert dine egne.
Om nødvendig kan vårt redigeringsteam gjøre endringer i artikkelen.
Gjør tittelen på artikkelen fengende.
Sponset eller salgsfremmende innhold godtas ikke på denne bloggen.
Gi en kort biografi samt en lenke til nettstedet ditt.
Vi godtar kun innhold som er originalt, unikt, relevant og velskrevet. Du sender ikke inn artikler som allerede er publisert noe sted, siden vi vil sjekke dem for plagiering ved å bruke Copyscape og Google før vi publiserer dem.
Bilder fra originalen, lisensiert eller offentlig eiendom bør brukes hvis de er relevante.
Bruk noen minutter på å sjekke innlegget ditt en gang til for å sikre at det er fritt for stave- og grammatiske feil. Vi vil ikke legge ut artikler som trenger mye redigering.